Neem contact op met ons
Tel: +86-571-86731050
Fax: +86-571-88222577
E-mail:info@aluminumzj.com
Adres: No.98 Linhang Avenue, Leidian stad, Deqing County, de provincie stad Hangzhou, Zhejiang, PRChina
Huis > Kennis > Inhoud
Wat voor soort patroon aluminium?
Dec 27, 2017

1, volgens de aluminiumlegering is verdeeld in:
(1) aluminium-magnesiumlegering plaat patroon: 5052 of 5083 en andere 5000-serie van aluminium als grondstoffen en verwerking, dit materiaal heeft een goede corrosiebestendigheid van aluminium, hoge hardheid en anti-roest goed.
(2) Gewone plaat van aluminiumlegering: 1060 aluminiumplaat als substraat, plaat van aluminiumlegering voor elke omgeving, betaalbare en goede functie.
(3) aluminium felle legering plaat patroon: tot 3003 als de belangrijkste grondstof, ook wel bekend als de aluminium plaat roestvast aluminium plaat, de sterkte is hoger dan de gewone aluminiumlegering plaat, anti-roest prestaties zijn beter.
2, in overeenstemming met de patroonklasse punten:
(1) Plaat met vijf ribben van aluminiumlegering: dit soort plaat, ook wel wilgvormige plaat genoemd, heeft goede antislipprestaties en wordt veel gebruikt in de bouwsector.
(2) Kompasplaat van aluminiumlegering: deze plaat wordt een antislip aluminiumplaat genoemd en de prestaties van vijf ribben zijn vergelijkbaar, maar dit materiaal is niet algemeen gebruikte plaat.
(3) aluminiumplaat van linzenpatroon: antislip aluminiumplaat is de meest gebruikte, heeft niet alleen een goed antislipeffect en de prijs is betaalbaar. Veel gebruikt in auto's.
(4) bolvormige aluminiumplaat: het oppervlak van deze plaat vertoont een klein bolvormig patroon, het leven wordt ook meer algemeen gebruikt.

Een paar: Algemene gebreken in aluminiumfolie

Volgende: No